ZUMBA PRO DĚTI + PRÁCE SE STRACHEM

03.04.2020 15:10
Milí rodiče, milé cvičenky! 
Posílám zumbu pro děti, snad si to vaše zlatíčka užijí :) Je to opět jen malá ochutnávka, budu přidávat další. https://www.youtube.com/watch?v=amD5bL4ELqU
 
Chtěla bych vám ještě vzkázat, že je dobré s dětmi mluvit o celé situaci a ptát se jich co cítí a jak se v tom cítí. Některé citlivější děti budou mít možná strach, proto je dobré se strachem vědomě pracovat. Mě osobně pomáhá na strach to, že za prvé udělám veškerá opatření venku (rouška, hygiena, být doma, posílení imunity atd.) a pak nahrazuji strach uvnitř sebe něčím, co mne může podpořit, např. důvěrou v život, všímání si toho dobrého, hledat, kde a jak mohu být nápomocná atp. Děti jsou na tohle úžasné, dokáží vymyslet spousty věcí, čím můžou nahradit strach nebo nedobrý pocit. 
 
My s dětmi doma udělali i to, že jsme si udělali takový malý rituál, kdy jsme si "virus" pozvali mezi sebe a povídali jsme si s ním, ale to už je "vyšší level", o tom vám asi natočím video, protože by slova na papíře mohla vyznít jinak a mohli byste si myslet, že jsem se totálně zbláznila :) 
moje uvedomeni pravda a realita.jpg