!VAŠE BUDOUCÍ NÁLADA VÁM PODĚKUJE!

17.02.2022 10:08

Ta, kterou budete mít na zumbě a po ní. A tak dnes to opět roztočíme, baby nebude čekat v koutě. Je to váš čas, tak si z něj vemte všechno, co potřebujete pro vaší pohodu, radost, dobrý pocit, aktivitu i relaxaci, vybití i nabití.

Tentokrát jsem domluvená s mou úžasnou spolu cvičitelkou Sárou, která bude pouštět playlist ze Spotify a bude to pěkně svištět :) 
Dnes opět losujeme a vánoční písničky nás čekají dvě - jedna zahřívací na začátku, druhá pomalá na závěr.
Když vás zvu na lekce se mnou, snažím se po každé vymyslet jiné benefity a používat jiná slovní spojení. A i když o tom píšu už 12 let, pořád mi chodí nové a nové souvislosti s naším tělem, myslí, duší, emocemi, energií atd. Když je totiž něco pro vás vášeň, kterou byste dělali i uprostřed noci a zadarmo, tak vás zdrojuje téma samotné.
ZUMBA JE SKVĚLÁ PRO MYSL, TĚLO I DUŠI!
- JE TO DOKONALÁ ZÁBAVA! Party od začátku až do konce! Neučíme se, ale bavíme se!
- JE TO MASKOVANÉ CVIČENÍ! Účastníci se výborně baví a ani si neuvědomují, že cvičí. Čas utíká rychle a my si ani nestačíme uvědomit kolik práce jsme za hodinu pro sebe udělali! Ve skutečnosti je to tak skvělý pocit, že chceme cvičit každý den!
- JE TO ÚČINNÉ! Formuje celé tělo a podporuje kardiovaskulární systém! Zvyšuje fyzickou kondici!
- JE TO SNADNÉ! Zumba je určená pro všechny. Mohou s ní začít lidé s jakoukoli kondicí, z jakéhokoli prostředí a v jakémkoli věku. Díky vzorci základních kroků je cvičení snadné pro všechny!
- JE TO NAKAŽLIVÉ! Čím častěji se Zumby účastníte, tím lépe se budete cítit. Když se vaše tělo začne měnit, motivuje vás to k tomu, abyste se vraceli zpět!
- JE TO RADOSTNÉ! Při Zumbě se uvolňují endorfiny a vytváří se pozitivní energie!
- JE TO ŽENSKÉ! Zumba napomáhá spontánnímu vyjádření ženy uvnitř nás a tím podporuje ženskost a vše s tím spojené!
- JE TO ZDRAVÉ! Posilujeme svaly včetně srdce. Zvyšujeme svou kondici. Dáváme duši radost. Osvobozujeme se od nežádoucích myšlenek. Makáme na sobě a baví nás to.