!TAM KDE JE SVĚTLO, NENÍ TMA!

16.01.2019 09:45

Žijeme v duálním světě, v zákonu polarity.. Všechny naše vlastnosti (i ty "nechtěné" nebo-li záporné) jsou součástí naší cesty, naší minulosti, našeho ega, naší individuality. Nesou v sobě velkou dávku energie a také ohromný potenciál, protože každý opak našich kladů se dá (spíš bych napsala musí, pokud chceme, aby nám sloužil a nebyl schován formou nezpracovaného stínu, který dřív nebo později nezdravým způsobem bude chtít být v našem životě projeven) použít  pozitivním a konstruktivní způsobem. - tak toto bude tématem na dnešní zumbě :)

„Štěstí nikdy nebude méně, když se o něj podělíš. Tak jako tato svíce může zapálit tisíce jiných svíc a její plamen ani svit se tím neukrátí.“ (Dalajlama) 

Děkuji vám za vaše zpětné vazby...

"Děkuji Vám za možnost nalézt Sílu v sobě samé. Jsem vděčná za Vaše obrovské Srdce. Pomáhá mi to v nasměřování sebe sama."

"Mrzí mě, že jsem včera nemohla přijít na zumbu, protože tvoje témata se mně hodně dotýkají. To je mazec, že ti přijde informace, která ti asi má přijít viď?"

"Děkuji za to, co jsi dnes na zumbě řekla. Srovnávala jsem se s jedním tématem tři roky a teď jsem si uvdědomila, že už je čistý stůl."

Takže se i nadále řídím heslem: "I když bychom pomohli jednomu jedinému člověku si něco uvědomit nebo udělat změny k lepšímu, tak to má smysl."

 
Těším se na vás dnes v 19 hod na zumbě v Radonicích. A protože nám už začal advent, mám pro vás dnes nachystané losování permic, kdy vylosovaná získává dárek :) Zároveň všichni účastnice dnešní zumby dostanou praktický černý ručníček od Gillette :)