!MOTIVAČNÍ VIDEO VÁM MŮŽU ZASLAT JEŠTĚ DNES!

16.01.2019 09:49
Milé ženy! 
 
Právě jsem všem zájemkyním odeslala 1. motivační video. 4 motivační videa je budou po dobu 4 týdnů provázet jako připomínka cesty, která vede k harmonii těla (zdraví, fyziologické fungování, krása), i duše (dobrý pocit, radost, úspěch). A protože do toho jde více z vás, budeme i virtuálně propojeni a vzájemně se  podporovat (nejen emailem, ale i energeticky). 
A tak jsem si řekla, že to ještě jednou nabídnu vám ostatním a že sem přidám i všechny podrobné informace - viz. níže.
Videa budou dlouhá cca 30 min. (toto první je 28 min) a tak denní péče vám zabere min. času a mentální nastavení vás bude provázet celý den, týden a všechny 4 týdny. Výsledek byste měly cítit a vidět. Cviky jsou univerzální. S ničím nepůjdeme do hloubky, aby se u žádné z vás nerozjel terapeutický proces, ale pojedeme po povrchu tak, aby efekt byl seberozvojový a fyziologický. Stravovací tipy budou koncipovány tak, aby nás neomezovaly, ale z dlouhodobého hlediska přinesly výsledky pro naše zdraví i váhu :) Po celou dobu budu k dispozici na emailu či telefonu a ráda zodpovím jakékoliv otázky, které vám během této doby vyvstanou.
Aby došlo k rovnováze dávání a braní a nevznikl tzv. karmický dluh ani na jedné straně, určila jsem minimální cenu za 1 týden a to je 150 Kč (1 den pak vyjde na cca 21 Kč :) Celkem za 4 týdny =  600 Kč. Peníze mi můžete dát buď na zumbě nebo poslat na č. ú. 2200419809/2010 
Pokud budete mít pocit, že vám videa nepomáhají nebo na nějaké úrovni nevyhovují, tak vám peníze vrátím. Stačí mi to napsat. Je však podmínkou, abyste ke všemu přistupovaly zodpovědně :) 
 
Budu ráda, když mi zájemkyně na tento email odpovíte, že vám je vše jasné a že do toho jdete s odhodláním a pozitivním záměrem, protože takový přístup nám bude umocňovat výsledky :) A tak kdo do toho jdete s námi? Zašlu 1. motivační video obratem ještě dnes, abychom se zítra do toho mohly s radostí a s úsměvem dát všechny společně!
 
Děkuji za důvěru a těším se na spolupráci a zítra v 19 na zumbě jako obvykle!