!LETNÍ POZNÁNÍ+VRACÍME SE DO OBECNÍHO DOMU!

05.09.2018 14:36
Milé ženy! Září je tu a s ním i náběh na nový rodinný režim. A protože i pravidelná docházka na zumbu může ovlivnit váš rodinný chod, ale zároveň i vaši fyzickou i duševní proměnu (samozřejmě k lepšímu :), tak mám pro vás super zprávu a to je, ŽE SE OD 10.9. VRACÍME NA MÍSTO ČINU DO OBECNÍHO DOMU, KDE BUDEME ZUMBIT KAŽDÉ PONDĚLÍ OD 19 hod. 
 
Mám z toho velkou radost, protože to pro nás znamená, že budeme mít opět své soukromí a opět zařadíme do lekcí i posilovaní problematických partií a v případě zájmu i závěrečnou relaxaci nebo něco z "omlazování" viz. více info zde: https://www.primazumba.cz/co-je-to-zumba/
 
A protože, kdo si hraje nezlobí :), vymyslela jsem pro vás na měsíc září akci. KDO PŘIVEDE KAMARÁDKU, KTERÁ JEŠTĚ U MĚ NECVIČILA NEBO CVIČILA, ALE UŽ DELŠÍ DOBU NEBYLA (cca půl až 1 rok), MÁTE U MĚ OBĚ DVĚ V TEN DEN LEKCI ZDARMA! 
 
Tento týden navrhuji se sejít naposledy pod širým nebem na fotbalovém hřišti ve středu 5.9. od 19 hod. Opět na přihlášení, aby nás bylo min. 10. Dám vědět, jak to dopadlo na www.primazumba.cz - nebudu posílat email, proto se kolem páté prosím podívejte a teď se mi hlaste :) Díky!
 
1. Pokud je tvář, kterou ukazujete světu, zásadně maska, jednou už pod ní nebude vůbec nic. Pokud se totiž budete přespříliš soustředit na to, jak vás vnímají jiní lidé, nebo na to, co od vás ostatní chtějí, nakonec zapomenete, kdo vlastně jste. Nebojte se souzení ze strany druhých – ve svém srdci sami víte, kdo jste a co je pro vás správné. 

2. Největší výzva v životě je objevování toho, kým jste a schopnost být spokojeni s tím, co jste zjistili. Lví podíl na tom má vaše rozhodnutí být věrný svým cílům a snům. Občas budete dělat věci, které budou ostatní považovat za bláznivé, ale pokud si náhle uvědomíte, že samým vzrušením ztrácíte pojem o čase, budete vědět, že děláte správnou věc. 

3. Nedovolte negativistům, aby vám předávali svůj přístup k životu. Až si uvědomíte, že společnost negativních lidí není povinnost, ale volba, poskytnete si svobodu obklopit se lidmi soucitnými místo hněvivými, respektujícími místo odsuzujícími, podporujícími místo kritizujícími atd.