!JAK CVIČÍME DALŠÍ 4 TÝDNY!

24.06.2018 14:40
"Dělejme víc věcí, které nás činí šťastnými. Být šťastný neznamená, že je všechno perfektní. Znamená to, že jsme se rozhodli užívat si života i přes všechny jeho nedokonalosti."
 

Milé cvičenky, čí to byl nápad týden si nestěžovat? Ano, i takovéto výzvy občas zazní na mých lekcích zumby. Jak vám to šlo? Některé vzorce chování jsou pro nás tak stereotypní a tak nevědomé, že z nich vystoupit není vůbec jednoduché. Sama jsem si za ten týden uvědomila, že skutečně na co se soustředíme, to roste, takže když si stěžuji, přitahuji více situací a zážitků, které jsou stěžování si hodné. Když se naopak soustředím na to, co se mi daří, přitahuji více chvil, které si zaslouží ocenění.

 
Zítra vám na hodině zumby svěřím, jak je možné si stěžovat VĚDOMĚ, aniž bychom museli cokoliv potlačovat, ale aby to zároveň nepřitahovalo do našich životů další nepříjemnosti.
 
A jak budeme příští týdny cvičit? Zítra v pondělí 25.6., dále 2.7., 11.7., 16.7., 18.7. Vždy v 19 hod na fotbalovém hřišti v Radonicích. O dalších termínech vás budu informovat.
 
Těším se na vás.