!26.3. a 28.3. ZUMBUJEME S TOMBOLOU :)+PODĚKOVÁNÍ!

26.03.2018 00:13
"Každý člověk má jedno právo, které mu nikdo nevezme, pokud to sám nedopustí. A tím je právo být sám sebou."
 

Milé cvičenky! 

 
Jelikož tento týden cvičíme poprvé (ne naposledy, ale ne každý týden-více o cvičících termínech zde https://www.primazumba.cz/news/jake-dny-cvicime-v-breznu-a-v-dubnu-nekdy-pondeli-nekdy-streda-nekdy-oboji-zapiste-si-do-diaru/ , 
rozhodla jsem se udělat v pondělí i ve středu losování (dostanete číslo jako při klasickém losování) o celkem 5 vstupů v hodnotě 500 Kč/1 vstup do Kliniky pro zdraví a krásu.V pondělí budeme losovat 3 výherce, ve středu 2. Zúčastnit se může tedy každá z vás, vy které máte permice, ale i vy, které chodíte jednorázově. Už teď se těším :)
 
Dále bych chtěla moc poděkovat všem, které jste podpořily Dlouhou cestu ať svou účastí na zumba party nebo finanční podporou. Tramtadadá po odečtení drobných nákladů máme pro Dlouhou cestu celkem 7500 Kč! Děkuji sponzorům Němcova mlékárna Radonice, Zahradnictví Jan Diviš, T-mobile, Terezia, VZP. Za časopisy vydavatelství Burda. Pár věcí mi zbylo, již nyní plánuji další akci s tombolou :) Na akci se profesionálně fotilo a pravděpodobně i natáčelo. Jakmile budou fotky a videa k dispozici, pošlu nebo dám na své stránky. 
 
Děkuji vám za vaši přízeň. Vážím si toho.