!10.9. ZAČÍNÁME VĚDOMOU PÉČI O SEBE!

08.09.2018 14:09
Milé cvičenky!
 
Naše první pravidelná lekce zumby se blíží. Již v pondělí máme možnost obnovit a započít naši pravidelnou péči o své tělo i duši tím, že budeme meditovat v pohybu, protože když se soustředíme na tělo, kterému je dobře, protože se raduje z pohybu, vypínáme mysl a tím ulevujeme srdci. Je to vše tak krásně propojené.
 
My všichni máme možnost přejít most z pocitu oběti na stranu tvůrce odkud můžu cokoliv, protože tam se napojuji na svou sílu a i to, co mě přesahuje. První krok k jakékoliv změně vede přes PŘIJETÍ toho, co je. Druhým krokem je uvědomění si své síly, tedy převzetí ZODPOVĚDNOSTI za to, kde jsem. Třetím krokem je ROZHODUTÍ a čtvrtým je uvědomění toho CO CHCI.  A když se rozhodnu, že chci něco jinak a dokážu to i přesně pojmenovat, život sám mě navede v podobě tzv. synchronicit, nebo-li náhodných setkání, situací atd., kdy jednotlivé dílky do sebe začnou najednou zapadat a my za chvíli zjistíme, že jsme a jdeme správně, protože jsme v souladu s tím co jsme a co si přejeme. 
 
Těším se, že na mých lekcích zumby, kdy vědomě věnujete čas jen sobě, vám mohu pomoci lépe přejít most od oběti k tvůrci, od únavy k živelnosti, od smutku k radosti, od nenávisti k lásce, od nemůžu k můžu, od žárlivosti k přejícnosti, od chudoby k hojnosti, od stažení k spontánnosti atd. 
 
Ne slova, ale energie za slovy, ne činy, ale energie za činy, vytváří mou realitu. Moje skryté myšlenky a představy určují to, co vidím a zažívám venku. Představte si, že každá z nás máme jinou barvu brýlí, tudíž každá uvidíme stejnou věc jinak barevnou a tomu se říká projekce, proto co člověk, to jiný úhel pohledu, jiný prožitek atd. Já vám mohu doporučit pohled skrze moje brýle vyrobené osobním poznáním i uvědoměním. Vy si je můžete zkusit nasadit a když se vám bude líbit to, co uvidíte, můžete si je nechat, ale máte svobodnou volbu si je i kdykoliv sundat. 
 
A věřte, že si na zumbě dáme i pořádně do těla, zatančíme si, zablbnem si, zasmějeme se, shodíme pár kil (do Vánoc :), zaposilujeme si a hlavně půjdeme domů zářivé jako baterky, které vybily to, co nám neslouží a nabily se tím, co nám dodá energii a dobrý pocit na min. týden, než se zase uvidíme :)
 
V PONDĚLÍ 10.9. ZAČÍNÁME V 19 HOD. V OBECNÍM DOMĚ V RADONICÍCH (NAD OBCHODEM COOP). POKUD PŘIJDETE S KÁMOŠKOU, CO JEŠTĚ NEZUMBILA, MÁTE TO OBĚ GRÁTIS! TATO AKCE PLATÍ CELÉ ZÁŘÍ. 
 
Lucka
 
p.s. Již  zase začínáme hrát divadelní představení Budu všude kolem tebe... Mužský-dnes :), Kampa-18.10., 23.11., 11.12. České Budějovice - 31.10., Jablonec 8.11.